Info en contact

Stichting Identiteit NL

De stichting is opgericht in 1996, vanaf 2011 onder huidige naam. Een onafhankelijke maatschappelijke instelling ter bevordering van identiteit en nationalisme, natuurlijke tegenstander van gelijkheidsdoctrine en multiculti.

Nederland kent van origine diversiteit onder eigen bevolking. Nationale identiteit met lokale subculturen en vrijheid voor individu maakt Nederland kleurrijk. Vanuit nationaal perspectief zet de stichting zich in voor een samenleving met behoud van een eigen sociaal-cultureel gezicht.

Een eigen merk


Contactgegevens

Stichting Identiteit NL
Andoornstraat 3
1817 CA Alkmaar

E-mail: info@identiteitnl.com

ING Bank rek.nr. 6986144
IBAN: NL76 INGB 0006 9861 44
BIC: INGBNL2A

K.v.K. 41241742

Verslag en resultaten

Januari 2019 – UPDATE

De stichting (1996) is opgericht in reactie op de multiculti jaren 80 en teloorgang eigen identiteit. De stichting beoogt meer nationaal bewustzijn, herwaardering van identiteit. Maatschappelijk werk is langzaam en continu proces. Met laatste project -Meldpunt Discriminatie INL, vanaf 1 september 2017 is framewerk gereed.

De stichting zet in 1996 begrip identiteit op de kaart via een sportieve clubactie, periode dat nauwelijks gesproken wordt over identiteit. De stichting anticipeert op trend, ageert tegen maatschappelijke gelijkheiddoctrine en voert naamswijzigingen door. Vanaf 2011 onder naam Identiteit NL, die het beste weergeeft waar de stichting voor staat.

Diverse kleine activiteiten ontwikkeld, waaronder registratie eigen merk iNL. maar veelal onzichtbaar, ook door gebrek aan faciliteit. De stichting is vooral online actief via internet, website en social media. Feit is dat intensieve online activiteit heeft bijgedragen aan herwaardering nationalisme. Ook identiteit is inmiddels veel besproken begrip in samenleving.Daarmee heeft de stichting eerste traject doorlopen.

Actieve en financiele ontplooiing zal noodzakelijk zijn om belang van (nationale) identiteit, ruimte en recht om te zijn wie we zijn, ook in de toekomst uit te dragen.

2018 was zwaar jaar. Geen ondersteuning voor de stichting i.c. Meldpunt Discriminatie INL, maar stelselmatig verstoring activiteit, zelfs maandenlang achtereen zware persoonlijke intimidatie. De stichting spreekt voor 2019 wens uit dat recht zal zegevieren.  We blijven wie we zijn..